O metodă excelentă de a începe călătoria personală prin labirintul Cheilor Genelor!

 

Cursurile tematice „Cheile Genelor – Secvența de Activare” și „Cheile Genelor – Secvența Venus” reprezintă o minunată ocazie de a vă explora și înțelege profilul hologenetic și însemnătatea sa alături de alți căutători asemeni dumneavoastră.

Cine sunt? Care este scopul meu în viață? Cum pot elimina din viața mea obstacolele și blocajele care mă împiedică să-mi ating cel mai înalt potențial? Ce daruri unice am, și cum le pot valorifica în viața de zi cu zi, în carieră și în relațiile interpersonale? Acestea sunt numai câteva dintre întrebările la care veți putea găsi răspuns pornind alături de noi în călătoria prin Cheile Genelor.

Combinând o înțelepciune fascinantă, discuții animate și interactive pe marginea cărții și puternice tehnici de încorporare, cursurile explorează modul în care gândurile  zilnice, sentimentele și intențiile programează sistemul biologic, cum să folosim sfera personală de discomfort pentru a ne mări capacitatea de a iubi, Profilul Hologenetic – o hartă unică a Cheilor Genelor fiecărui individ, care descrie calea catre o conștiință trează, și, nu în cele din urmă, Arta Contemplării – o tehnică la fel de puternică precum meditația, dar mult mai ușor de stăpânit și mult mai adaptabilă la viața modernă.

Structura unui curs cuprinde discuții introductive, prezentarea autorului și a cărții, explicații cu privire la știința din spatele Cheilor Genelor, explicarea modului în care este conceput Profilul Hologenetic, ce conține el, și cum poate fi contemplat și interpretat de către fiecare persoană în parte, și lucrul în grupuri de cursanți cu profile similare, care presupune deschidere și împărtășirea de experiențe personale relevante care se regăsesc în profilul fiecăruia. Cursul se încheie cu o sesiune de feedback.

Cine?

Cursurile „Cheile Genelor – Secvența Venus” sunt predate în România numai de Andrew Fretwell, cel care a introdus această cunoaștere în țara noastră. Pentru o listă de profesori acreditați în predarea cursului „Cheile Genelor – Secvența de Activare” click AICI.

Unde? 

Profesorii noștri au predat, până acum, cursuri în București, Timișoara, Iași, Piatra Neamț, Suceava, Galați și Craiova. Pentru a organiza un curs  în orașul dumneavoastră, trebuie întrunit un număr minim de cursanți. Pentru mai multe detalii, contactați-ne la adresa info@genekeys.ro

Vă așteptăm cu drag la următoarele cursuri. Pentru a fi mereu la curent cu evenimentele organizate de echipa Gene Keys România, vizitați secțiunile Calendar de Evenimente AICI Noutăți AICI