Profilul Hologenetic Generați-vă GRATUIT Profilul Hologenetic! Afla aici cum!

Secventa Perla – grup de studiu interactiv cu Andrew Fretwell

Grup de studiu interactiv cu Andrew Fretwell

Nu poti ajunge la prosperitate cu adevarat pana nu ai cultivat starea de calm interior, recunostiinta si acceptare de sine

perla

 

Secventa Perla are legatura cu capacitatea de a vedea cu claritate; majoritatea fiintelor umane isi blocheaza curgerea naturala a prosperitatii in viata lor, prin obiceiuri de gandire subtile, perceprii neclare si credinte limitative.

Fiecare linie si fiecare cheie din Secventa Perla are potentialul de a ne arata unde exact blocam curgerea prosperitatii in viata noastra. In acelasi fel, fiecare linie si fiecare cheie pe reveleaza care este potentialul nostru natural de a fi prosper!

In acest grup de studiu interactiv, Andrew Fretwell, va folosi ca exemplu profilele unora dintre participanti (din lipsa timpului nu vom putea analiza profilele tuturor!) si profilele unor personalitati cunoscute pentru a oferi explicatii foarte simple si clare asupra modului in care fiecare fiinta vie de pe pamant poarta un potential a prosperitatii sale, unic doar pentru el/ea.

Acest curs a fost conceput special pentru acele persoane care vor sa capete o intelegere holistica si integrata asupra Profilului Hologenetic, si in special pentru cei care lucreaza de “ceva vreme” cu Cheile Genelor si cu ei.

Nu este un curs pentru cei cu adevarat incepatori pe aceasta cale de auto-descoperire. Pentru a participa la curs este necesar sa aveti o intelegere de baza asupra propriului profil si a celor 6 linii din “Secventa de Activare”. Pentru aceasta va recomanda cartea “Pasind pe calea de aur-partea intai- Secventa de Activare” pe care o poti comanda de aici: http://www.genekeys.ro/comanda-cartea/

 

Cand? Sambata, 9 Ianuarie 2016, 18.30-21.30, in Bucuresti

Unde? Locatia o vei afla dupa ce te inscrii la : info@genekeys.ro (nume, email, telefon)

Cat costa? 150 lei

Inscriere: info@genekeys.ro (nume, email, telefon)

 

Iti dorim un 2016 cu prosperitate pe toate planurile!

Echipa Gene Keys