Profilul Hologenetic Generați-vă GRATUIT Profilul Hologenetic! Afla aici cum!

Prefata cărții Cheile Genelor- scrisă de Andrew Fretwell

Prefata cărții Cheile Genelor- scrisa de Andrew Fretwell

O lectură care poate schimba vieți.

Andrew Fretwell, profesorul spiritual care a adus cunoașterea Cheilor Genelor în România, a scris pentru ediția în limba română a cărții, o prefata -scrisoare, în care ne împărtășește din experiențele sale acumulate în călătoria prin acest minunat sistem.

Vă invităm să lecturați această prefata și să aflați ce viziune are Andrew, maestru tao al școlii lui Mantak Chia, cel care a dezvoltat sistemul de masaj emoțional Original Feeling Touch, și care predă în România cursuri de Alchimie Sexuala Internă, Original Feeling Touch, Wuji Gong și Cheile Genelor, despre această minunată revelație, viitorul ei, și potențialul ei de a schimba vieți.

Prefata va ofera o introducere in cele 64 de Chei ale Genelor. Ele reprezintă limbajul de programare a conştiinţei interioare. Pe măsură ce-ţi contempli propriile Chei ale Genelor și chiar şi pe acelea care nu apar în profilul tău, absorbi în mod direct adevărul universal aflat la baza acestor învăţături. Mai mult decât atât, povestea fiecăreia dintre Chei poate fi privită prin prisma uneia dintre cele 6 lentile cunoscute sub numele de linii.

Revelaţia celor 6 linii provine direct din structura matematică a I Ching-ului şi a celor 64 de Hexagrame ale sale. O hexagramă este un simbol format din 6 linii, iar fiecare linie adaugă o anumită nuanţă Cheii. Dacă ne imaginăm fiecare Cheie a Genelor ca fiind o melodie, atunci cele 6 linii ar reprezenta 6 game diferite în care am putea interpreta acea melodie. Aceeaşi melodie va suna total diferit în fiecare gamă, deci nu putem subestima importanţa înţelegerii liniilor împreună cu fiecare Cheie a Genelor.

Documentul PDF se găsește AICI.

Prefata-Andrew-Fretwell

Mai multe despre Andrew Fretwell și activitățile sale puteți afla accesând

www.wuji-gong.org
www.oft-touch.com