Andrew Fretwell

andyFondatorul tehnicii Original Feeling Touch, Andrew Fretwell are peste 30 de ani de experiență în domeniul terapiilor complementare, dezvoltării spirituale și personale, și vindecării în noile energii. Andrew a introdus în România tehnica Original Feeling Touch, precum și cunoașterea adusă de Cheile Genelor. În afara cursurilor de OFT, Alchimie Taoistă Internă și Wu-Ji Gong, Andrew este singurul profesor care predă în România cursurile „Cheile Genelor – Secvența Venus”.

Contact: www.born-genius.com  www.andrewfretwell.com

 

Lia-Alexandra Chiru

90Coordonatorul ediției în limba română a cărții Cheile Genelor, profesor și organizator cursuri „Cheile Genelor – Secvența de Activare.” Experiența ei cuprinde cercetare în domeniul geneticii în Japonia, studii de biochimie și nutriție, și coordonarea teoretică și practică, la nivel național, a cursurilor de OFT (Original Feeling Touch) – tehnica de masaj emoțional derivată din masajul abdominal chinezesc Chi Nei Tsang. Alexandra predă și organizează cursuri „Secvența de Activare” și OFT – Original Feeling Touch în București și în țară.

Contact: alexandra_chiru@yahoo.com

+40 745 171 681

 

Adrian Constantinescu

89Având o vastă experiență în domeniul căutărilor spirituale și auto-cunoașterii, și fiind, printre altele, profesor acreditat al School of Remembering – Drunvalo Melchizedek, Adrian spune despre sine: Am înţeles că nu există o realitate “dincolo” de percepţiile noastre, ci doar o lipsă de conştientizare şi cultivare a capacităţilor noastre de percepţie extinsă, care ne situează “dincoace” de trăirea plenară a vieţii. A accepta un precept biblic potrivit căruia omul este alcătuit după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu nu este echivalent cu a crede cu toată fiinţa în darurile divine care sunt scrise în ADN-ul nostru.Adrian Constantinescu organizează și predă cursuri „Secvența de Activare”, OFT – Original Feeling Touch și ATIH – Awakening the Illuminated Heart în București și în țară.

Contact: adrian_constantinescu67@yahoo.com

+40 762 101 951