prezentare

Schimbarea în lume este generată de pacea interioară din inima fiecărui om.

Dalai Lama

Mulți dintre voi ne-ați întrebat când va fi disponibilă cartea Cheile Genelor în limba română. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit! Proaspăt ieșită de sub tipar, o vom lansa în cadrul unui eveniment care va dura, ca-n basme, trei zile. De ce e această lansare de carte atât de specială? Pentru că Richard Rudd însuși ne va vizita, pentru prima dată, țara, și va fi alături de noi pentru a împărtăși din minunata poveste a aducerii pe Pământ a cunoașterii cuprinse în Cheile Genelor.

În ambianța plăcută a hotelului Lev Or din București, Richard ne va vorbi despre experiențele sale cu Cheile Genelor, prin prisma faptului că este prima ființă umană care a primit și integrat în viața sa această cunoaștere. Cartea va fi, desigur, disponibilă la eveniment, iar lansarea de carte din prima seară a evenimentului se va încheia cu o sesiune de autografe.

Lansarea va fi urmată de un seminar tematic, intitulat „Activarea unei națiuni,” pe durata căruia vom aprofunda, printre altele, câteva lucruri definitorii pentru potențialul nostru, ca popor.

Citește mai multe despre acest eveniment AICI