Pentru ca intelegem ca aceeasi cunoastere pe care Richard o prezinta in Cheile Genelor este tesuta si in alte tehnici, moduri de abordare a vietii sau metode de vindecare, iti recomandam unele cursuri sustinute de prieteni ai Cheilor Genelor.

Acestea sustin adancirea in propria auto-descoperire si contemplare.

Vom updata pagina asta cat de des cu putinta, dar te invitam sa ai rabdare si sa dai scroll in jos pana la capatul paginii

Curs Access Bars – 13.03.2016

Auzim adesea ca suntem creatorii sau co-creatorii vietii noastre. Auzim ca celulele corpului nostru se schimba si ca la fiecare sapte ani avem un corp nou. Auzim ca atragem ceea ce gandim, simtitm sau suntem. Fiecare dintre aceste afirmatii este adevarata; atunci de ce nu reusim sa schimbam in viata noastra aspectele ce se repeta in ciuda oricarui efort.

Stim ca trebuie sa gandim pozitiv si ne straduim sa o facem; cu toate astea, nu pare sa se schimbe nimic. Nu se schimba nimic pentru ca mintea noastra nu ajunge suficient de adanc in increngatura gandurilor noastre inconstiente, in ceea ce am mostenit ca tipare mentale de la inaintasii nostri, in ceea ce ne-am insusit pe parcursul vietii ca modele, standarde, bariere, judecati, puncte de vedere fixiste, convingeri limitative. Toate, in egala masura, ne impiedica sa vedem ca exista si alte posibilitati, si sa traim in darurile cu care am venit inzestrati.

Toate acestea sunt lucruri deja cunoscute si oamenii au cautat solutii prin diverse metode / terapii.

In urma cu aproximativ 20 de ani Gary Douglas a primit prin channeling o tehnica ce presupunea atingerea si activarea a 32 de puncte de pe cap, fiecare dintre ele acoperind un domeniu al existentei noastre. Gary le-a numi “Bars”. Ele sunt niste fascicole energetice asemanatoare unor bare ce traverseaza cutia craniana. Iata cateva exemple din ariile acoperite de cateva dintre aceste “bars” : corp, sexualitate, vindecare, bani, control, creativitate…

Cand aceste puncte sunt activate, ele ne elibereaza de tipare distructive, de convingeri limitative, declansand in noi schimbari profunde, vindecatoare.

Daca iti doresti o astfel de schimbare profunda, te invit la un curs de o zi, in care vei invata sa te ajuti pe tine si pe cei dragi. Daca esti terapeut, vei avea un instrument nou si foarte eficient in tehnicile tale terapeutice.

Cui se adreseaza cursul de Access Bars:

Oricui doreste sa faca o schimbare in viata sa.

Cat dureaza cursul si ce se intampla acolo?

O zi plina. Zi in care vei invata cele 32 de puncte, tehnica de lucru, vei primi si oferi la randul tau cate 2 sedinte de Bars, punand bazele schimbarii din viata ta.

 

Investitia ta:   780 lei

Copii intre 16 – 18 ani : 390 lei

Copii intre 10 – 16 ani pot participa gratuit daca sunt insotiti de un adult platitor.

Daca ai mai facut un curs Bars in ultimele 12 luni vei plati doar 390 lei.

Unde:

Cursul va fi sustinut de Mihaela Raduta, in Bucuresti, adresa urmand a fi comunicata celor inscrisi.

Pentru inscriere va rog sa trimiteti un e-mail la adresa:

Misu.raduta@gmail.com

Telefon: 0728 467 739

 

Curs Theta Healing

CURS THETA HEALING BAZA

5-6-7 Februarie 2016 PIATRA NEAMT
12-13-14 Februarie 2016 BUCUREȘTI

Puteti dezvolta capacitatile intuitive , fizice  si spirituale devenind tototata si terapeuti pentru voi si familia voastra!

ThetaHealing este o tehnica fascinanta, bazata pe lucrul asupra sentimentelor si convingerilor, accesand starea cerebrala Theta.

Creierul uman produce constant 5 tipuri de unde cerebrale:  Beta, Alpha, Theta, Delta si Gamma.  Cu ajutorul tehnicii ThetaHealing, reusim sa accesam frecventa Theta, atingand o stare de relaxare profunda, meditativa, asa cum se intampla, atunci cand suntem pe punctul de a adormi. Din aceasta stare,  operam schimbari in toate domeniile vietii noastre.  Ne putem astfel reprograma, implementand noi convingeri si inlocuind acele programe ale mintii care ne conduc spre esec.

Dovezile stiintifice din domeniul fizicii cuatice, scot la iveala rolul magnific al gandurilor si emotiilor pozitive in vietile noastre, si totodata, felul in care sanatatea fizica este afectata de ceea ce gandim si de calitatea emotiilor noastre.  Invatam in cadrul acestui curs, cum sa facem modificari, atat in planul mintii constiente, cat si la nivel de subconstient, suflet si la nivel istoric, inlocuind convingerile negative, cu unele benefice, care ne vor avantaja.  Puteti inlatura blocaje si elibera traume si dureri emotionale, cu ajutorul ThetaHealing.

Orice fiinta umana dispune de calitati intuitive si de resurse deosebite prin care isi poate recreea viata sub toate aspectele ei. Cu ajutorul acestei tehnici, obtinem vindecare spirituala, emotionala si fizica, ii putem ajuta pe cei dragi si invatam cum sa manifestam ceea ce avem nevoie in planul material.

Tehnica, va arata cum sa lucrati cu ceilalti, dar si cu propria persoana, pentru a accesa aceasta stare cerebrala, din care veti putea crea ceea ce va doriti si veti putea schimba realitatea.

Este de asemenea, o metoda minunata, prin intermediul careia mii de oameni si-au regasit misiunea in viata, sufletele pereche si inspiratia in cariera.
Prin studiu si practica, va veti activa capacitati intuitive deosebite.
Este o tehnica rapida, care inlocuieste ani intregi de psihoterapie, rezolvand usor si eficient problemele.

CURSUL THETA HEALING BAZA cuprinde urmatoarele :
Informatii introductive privind ThetaHealing,
Informatii privind efectul gandurilor,
Ce este starea cerebrala Theta?
Chakre,
Meditatia de inducere a starii cerebrale Theta,
Simturi paranormale,
Conceptul Observatorului,
Conceptul de Liber Arbitru,
Vizualizarea,
Imaginatia,
Comanda,
Conexiunea cu Creatorul,
Citiri si vindecari,
Intreruperea energiei,
Ce sa facem si ce nu,
Vindecarea propriei persoane,
Vindecari de grup,
De ce nu se vindeca oamenii,
Schimbarea convingerilor,
Testul muscular ,
Scheme cu Nivelurile Convingerilor,
Convingerile-cheie,
Crearea sentimentelor,
Lucrul cu sentimentele,
Cele Sapte Planuri ale Existentei,
Ingerii pazitori,
Spirite nesupuse,
Spirite decazute,
Atacuri paranormale,
Suflete pereche,
Recuperarea partilor de suflet,
Manifestarea,
Citiri privind viitorul,
Activarea ADN-ului,
Inlocuirea genelor,
Fantana tineretii,
Despre moarte,
Sugestii privind sistemele de convingeri,
Obstacole pentru vindecatori,
Conditii prealabile pentru a participa la curs: – nici una

Certificatele eliberate la absolvirea cursului:
Certificatele eliberate sunt inregistrate oficial la Institutul de Cunoastere THInK®- SUA, cu serie si numar unic pentru fiecare participant si pentru fiecare curs ThetaHealing® si confera dreptul de a fi Terapeut ThetaHealing la nivel national si international.

Costul cursului este de 500
Veti primi :
manualul cursului Theta Healing
cartea  Viannei Stibal ,, Theta Healing- Inalta-te si cauta-l pe Dumnezeu “- in limba romana.

Cursul va fi susținut de Simona Negura / instructor acreditat
Pentru înscrieri : 0726371086 : 0745171681
simonanegura7@gmail.com ;
Locația va fi anunțată celor înscriși.