Bun gasit!

 

Dupa cum ai observat deja, poti sa iti descarci direct in calculator Profilul tau Hologenetic in limba romana.

Daca nu ai facut asta inca, te invit sa dai click AICI

 

Buun… deci presupun ca ai in fata ta acum profilul hologenetic (un fisier .pdf de 7 pagini, pe care te invit sa nu il printezi decat daca ai absoluta nevoie – ca sa mai protejam un copac de taiere si transformare in hartie)

HAI sa ne uitam impreuna:

pag.1 – vezi cele 3 secvente cu buline colorate si dedesubt este numele tau…3 secvente

Prima imagine desenata cu 4 buline verzi reprezinta SECVENTA DE ACTIVARE – detalii la pag 5. Titlul acestei secvente este SCOPUL, deoarece are legatura cu scopul vietii noastre, scopul intruparii in aceste timpuri pe Pamant.

A doua imagine, desenata cu 6 buline rosii reprezinta SECVENTA VENUS – tratata in detaliu pe pag 6. Titlul acestei secvente este RELATII, deoarece are legatura cu relatiile noastre cu noi si cu ceilalti.

A treia imagine, desenata cu 4 buline albastre reprezinta SECVENTA PERLA – tratata in detaliu pe pag 7. Titlul acestei secvente este PROSPERITATE, deoarece are legatura cu banii, munca si prosperitatea noastra.

 

pag.2 –  NEAPARAT DE CITIT!

pag.3 Este pagina care contine toate sferele din toate cele 3 secvente din profilul tau de activare.

pag.4 –  NEAPARAT DE CITIT! CONTINE DETALII FOARTE IMPORTANTE!

pag. 5, 6 si 7 reprezinta cele 3 secvente (Activare, Venus si Perla) luate fiecare separat.

 

 

Acum ca ai citit cele 7 pagini, te invit sa citesti introducerea scrisa de Richard Rudd la cartea sa, “Cheile Genelor” – mare, frumoasa si albastra. E o introducere lunguta, (nu este cea pe care o gasesti pe site)… dar este clara si aduce multa limpezime in modul in care sa folosesti profilul si cartea.

Asemenea unei busole si unei harti, profilul si cartea “Cheile Genelor” te vor conduce tot mai adanc in descoperirea ta, in identificarea blocajelor, dar mai ales in observarea si activarea potentialului tau innascut, al minunatei tale unicitati.

Dar … care carte sa o aleg? PE SCURT:

 

Cartea “Cheile Genelor” contine faimoasa introducere pe care ti-am recomandat sa o citesti mai devreme, si cele 64 de CHEI. In fiecare bulina colorata, numita Sfera, vei gasi un punct:

> numarul din stanga punctului este CHEIA

> numarul din dreapta punctului este LINIA (o gasesti explicata pe larg, ca arhetip uman, in cartile “Pasind pe calea de aur”- partea 1, 2 si 3)

Zambeste!  🙂

Fiecare Cheie are in medie ca 7 pagini. Cum incepi cu secventa de Activare, care are numai 4 sfere si deci doar 4 Chei, pt a incepe calatoria prin Cheile Genelor, vei citi pentru inceput in jur de 24 de pagini. Nu e asa de mult, nu?

 


SdeActivare_copertaFINAL_1fb

Cartea “Pasind pe Calea de Aur- partea intai – Secventa de activare” – contine liniile Secventei de Activare – acea secventa care este detaliata in pagina 5 din profil.

Secventa de Activare are legatura cu corpul fizic, cu evolutia ta ca om, cu ceea ce te face sa radiezi si cu scopul tau.

 

 


 

 

SVenus_copertaFINAL_1fbCartea “Pasind pe Calea de Aur- partea a doua – Secventa Venus” – contine liniile Secventei Venus – acea secventa care este detaliata in pagina 6 din profil.

Secventa Venus are legatura cu relatiile tale, cu tiparele cu care ai crescut, cu modul in care mintea ta te protejeaza de sentimentele ce se nasc in tine, iti vorbeste despre spirala de nefericire pe care o intretinem in vietile noastre, despre ceea ce atragem in viata si ceea ce materializam, despre modul in care reactionam atunci cand suntem raniti si despre conditionarea din copilarie. Recomand din tot sufletul ca Secventa Venus sa fie parcursa numai dupa Secventa de Activare. Cum pot invata sa relationez cu ceilalti, sau mai bine spus, cum as putea sa imi vad tiparele de relationare cu ceilalti, daca inca nu ma cunosc pe mine cu adevarat?

 

Cam atat despre citirea Profilului Hologenetic, pentru moment.

Daca ai sugestii sau intrebari: info@genekeys.ro

 

Exista si cursuri care te pot ajuta in intelegerea Profilului Hologenetic, poti consulta calendarul AICI