WWW.GENEKEYS.RO

Fiecare curs de Cheile Genelor este unic, și poate lăsa amprente puternice în sufletul fiecărui cursant. Vă prezentăm, mai jos,  câteva dintre impresiile celor care au trecut printr-un curs alături de echipa noastră.

Aceste testimoniale ajuta persoanele ce încă nu au luat contact cu aceasta cunoaștere sa “guste” putin din parfumul Cheilor Genelor.

Dacă ați participat la un curs și doriți să ne transmiteți câteva cuvinte pentru a fi publicate pe această pagină, vă încurajăm cu drag să ne scrieți la info@genekeys.ro

Am simțit mereu că în structura mea e ceva ce mă îndeamnă să adun informație pentru ca apoi să o pot împărtăși. Cursul mi-a explicat de ce!

Nausica, București

Am rămas foarte plăcut impresionată de atitudinea față de participanți, de „descoperirea” geniului din fiecare, de relația prietenoasă și deloc egotică între Alexandra și ceilalți.

Elena, București

În urma acestui curs am o nouă „unealtă” pentru a mă cunoaște pe mine, pe alții, și pentru a-mi schimba viața și a-mi urma scopul în viață.

Alina, București

Este evident că în fiecare dintre noi sălășluiește o pace interioară ca o binecuvântare pentru a gândi, pentru a face și pentru a fi, fiecare dintre noi, oameni minunați, echilibrați, fericiți, sănătoși și prosperi. Este alegerea noastră să ne trezim, sau să continuăm somnul lin al convingerilor și frustrărilor moștenite și invățate.

Nona, Piatra Neamț

Din punctul meu de vedere, scopul acestui curs a fost acela de a-mi confirma lucruri de care eram conștientă, numai că aveam nevoie de un buton de „activare”. Este un curs extraordinar întrucât îți deschide ochii, la propriu și la figurat, te ajută să vezi cu alți ochi umbrele și darurile oamenilor cu care interacționezi, fără a trăi cu compromisuri sau frustrări. Recomand cu căldură Gene Keys pentru a trăi în armonie cu tine, cu rolul tău în această lume.

Raluca, Piatra Neamț

La acest curs am avut o revelație: este ușor să-ți transformi umbra în dar!

Daniela, Suceava

Am înțeles de ce „strălucesc” când interacționez cu semenii mei, când schimb locațiile, când cunosc oameni noi.

Maria, Iași

Cursul mi-a explicat unele interacțiuni umane deloc plăcute din viața mea de până acum, și totodată mi-a explicat puțin de ce sunt „cu pluta”.

Cristian, București